Hareketli Gif Logo

LeerTR

Mta Hareketli Resim Gif Logo Scripti 




Mta San Andreast Serveri için hareketli logo scripti. Resmi gife dönüştüren mta logo scripti zor bulunmaktadır bu script ile normal resmi veya logoyu hiç bir program kullanmadan hareketli şekle dönüştürerek çok sayıda efekt kordinat blur gibi tüm fx ayarlarını kontrol etmenizi sağlayan bir şekilde ve basit kullanışlı şekilde yazıl bu script serverinizde çok işe yarayacak. 2. Resimdede görüldüğü üzere tüm ayarlamaları yapabileceğiniz ekran bulunmaktadır. dxDrawImage kısmından resmimizin ekranda kaplayacağı büyüklüğü ayarlayarak resmi büyültüp küçültebilir,



Resmin saydamlığını ayarlm, x y z kordinatlarını fare ile ayarlma kısmıdır. 
Flag Shader kısmı ile resmimizin dalgalanma yönünü, hızını, dalgalanma derecesini, dalgaların birbirine yakınlığını ayarlanabilir.
dxSetShaderTessellation Kısmından bayrağımızın dalgalanmasını kapatıp ileri geri git gel yapmasını sağlayabiliriz. Bayrak ileri geri giderek büyüyüp küçülür ve geri gittiğinde kararma efekti alır.

dxSetShaderTransform bu kısım en can alıcı kısımlardandır. Hayal gücüne bağlı olarak her şekilde resmi gidiş efekti verilebilir. Resmimizi yukarı aşağı götürme oldugu yerde dönderme, şekiller verme gibi tüm geliştirmeler bu alandadır deneyerek yaşayabilirsiniz anlatılmaz görülür :)

Multi Theft Auto adlı oyun için kaliteli, güzel ve sizler için yararlı olacağını düşündüğümüz bu Sunucu Gif yani Sunucularınız için logo scriptini sizler için paylaşmayı düşündük. Umarız beğenir ve kullanırsınız. Sizler için emek verdiğimiz bu yolda lütfen sizde bizim emeklerimizin boşa olmadığını gösterip, beğendiğiniz ve kullandığınız scriptlerin altındaki simgelerden beğendiğinizi belli ediniz. İyi günler dileriz.

İstediğiniz indirme linkinden indirebilirsiniz, güvenilirdir.

İndirme Seçenekleri:
Komut Tuşu: 8 (NumPad kısmındaki 8 tuşu)
Boyut: 56KB

Yorum Gönder

1Yorumlar

Mesajiniz

Yorum Gönder