Resimli Tabela Scripti

LeerTR

Mta Tabela Scripti


Mta için Tabela Scripti ile iş yerleri için garaj girişleri olsun baseler gibi çok çeşitli mekanlarda kullanabileceğiniz bir tabela scriptidir. Bu tabela scripti eski scriptlerin başlarında gelmektedir yani uzun zamandır mtada bulunmaktadır fakat gözümüzden kaçmış olmalıki böyle yaygın bir scripti sizlerle paylaşmayı unutmuşuz. 
Bu tabela scriptine kendi resminizi nasıl ekleyeceksiniz?. Data klasorunun içindeki txd dosyasını txd workshop programı ile açalım ve içerisindeki resmi dışarı aktarıp düzenleme işlemlerine başlayalım. Resmi paint veya photoshop aracılıgıyla düzenledikten sonra kaydedelim ve txd wordkshop programımızı tekrar açalım. Düzenlediğimiz tabela resmini saçip txd dosyasının içine aktaralım içindeki eski resim ile kendi attıgımız resim değiştikten sonra txd workshop programımızın ust tarafında yer alan save txd seçeneğine tıklayalım artık işlemimiz tamam. Şimdi yapmamız gereken 7911 Id li bu tabelamızı yerleştirmeye geldi. Eğer tabela hala eski tabela olarak gözüküyorsa scripte restart atın yenilenecektir. 
Obje ID: 1359
Download- İndir -СкачатьBoyut
>>Mega.Nz<< >>YandexDisk<<
7KB
Hangi Site Uzerinden Indirmek istiyorsanız Ustune Tıklayın

Yorum Gönder

3Yorumlar

Mesajiniz

  1. içerisindekı resmi nasıl dısarı aktarıcagız

    YanıtlaSil
  2. Buy wow sod gold from MMOGAH, you can receive any amount of this game currency quickly and easily. It can help you level up faster, upgrade weapons more effectively and gain a competitive edge over your opponents. Gold is the primary in-game currency of World of Warcraft, used for purchasing equipment and items. Players can make gold by grinding mobs or selling items on the auction house. If you visit this website, you can get more and more wow sod gold on the internet platform.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder