Mta Serverinize Bot Oyuncu Ekleyin

LeerTR

Mta Bot User Ekleme ( Server Oyuncu Sayısını Çoğalt)

 Serverine yoktan oyuncu mu var etmek istiyorsunuz?
 Olayı kısaca özetleyelim, videoda bahsedilen program ile klon windowslar kuruyorsunuz ve klon windowslara mta ve gta'yı yükleyerek kendi bilgisayarınızda olduğu gibi oyuna hazır hale getiriyorsunuz. Hazır hale getirdikten sonra mtasa yı açıp sunucuya girmek kalıyor. Bilgisayarınızın özelliklerine göre ekleyeceğiniz bot sayısını oluşturduğunuz klon windowsların ram miktarına göre sayısını arttırabilirsiniz. Bilgisayarınız 8 gb ise videoda da bahsedildiği gibi 512mb ayırırsanız 14 civarı user hazırlamış olursunuz ve servere 14 oyuncu girdirebilirsiniz. 
Videoyu kesinlikle izleyin size mantıgı ve program hakkında bilgi verecektir zamanım değerli derseniz program indirilirken videoyu izleyin. Bot işi biraz uğraştıracaktır ama 1 kere uğraşacaksınız sonrasında elinizde botlarınız olacak harcadıgım emege değer diyorsanız devam edin.



Aşağıda nasıl kurdugumu yazılı olarak anlattım, detaylıca okuyunuz.

Sanal Windowslar Nasıl Yapılır, Mta Nasıl Yuklenir, Botlar Nasıl Hazır Edilir?


1-) İşlemcimizi bu işlemler için uygun olup olmadıgını bu 3 mb lik program ile test edeceğiz. Resimde görüldüğü üzere Technologies yazan kısma girip yazanlara bakacağız bunlar yes olmalı.



Bunlar yes değil no gözüküyor ise işlemden şimdi vazgeçebilir veya adımları uygulamaya devam edebilirsiniz. Eğer işlemcinizde bu teknoloji yok ise veya aktif değil ise hata verir. Bu özelliği en altta not kısmında nasıl aktif edeceginizi yazdım.

Indir> İslemci Testi

2- Windows iso dosyası için siteye girip versiyonları seçtikten sonra yan taraftan dowload diyerek indiriyoruz.. Ben resimdeki sürümü indirdim.Resimdeki sürüm kaldırılmış windows 10 lite ilede test ettim onuda kullanabilirsiniz hem daha az yer kaplıyor. Sürüm veya tür fark etmez herhangi windows kurabilirsiniz ama asagida verecegim windows 10u indirmenizi isterim.


Site> Windows7 iso dosyasi
site 2> Windows 10 Lite.iso


3- Klon Programını indiriyoruz. İçerisinde crackta mevcut crackı uygulayıp programı aktif edelim. Sonrasında programı açalım karşımıza kurulum yapılandırması çıkacaktır. oradan bot windowsumuzun işlemci ve ram miktarını seçelim. Ben 512 mb ram ve 1 işlemci atadım. 
.iso dosyamızı seçip windowsu yüklemeye başlatalım. 
Windows kurulumu tamamlanınca internet exploreri açıp gta ve mta indireceğiz. Aşağıdan linki kopyalayıp bot windowsunuza yapıştırarak indirin.
500mb lik gtasan linki: Tıkla (Sorunsuzdur sadece aşırı sıkıştırıldıgı için 500mb)
Mtasa İndirme linki: Tıkla
Klon Programı indirme linki: Tıkla


Not: Klon programında hata alırsanız biosa girip cpu muzun teknoloji seçenegini aktif etmeliyiz. İntel işlemci için anlattım amd işlemciler için yazılar aynı olmayabilir.  Biosa bilgisayar açılırken biosa girme tuşuna basıyoruz. Genel bios menusune girme tuşları F2 - , - F7 
Biosuma girdim sağ yön oku ile  "Adventec" sekmesine geldim ve aşağı inerek "CPU Configuration" alanına girdim.


 Aşağı doğru inerek "İntel Virtulization Technology" Seçeneğine entere basarak enable yapıyorum ve F10 tuşuna basıp bios ayarlarını kaydedip çıkıyorum. Bilgisayar yeniden başlatılacaktır artık programa girebiliriz.


İndirme Linkleri:

İslemci Testi (yandexdisk)
Klon Programı (mail ru)
Windows iso dosyasi
Windows iso Dosyası windows10
500mb lik gtasan linki: Tıkla
Mtasa İndirme linki: Tıkla
Etiketler: Mtasa Bot atma, mta servere bot ekleme, mta bot oyuncu, mta server bot oyuncu, mta bot oyuncu nasıl yapılır, mta server bot user, mtasa fake user, mtasan bot oyuncu, mta servere bot ekleme, mta scoreboardda gözüken bot

HashTags

Yorum Gönder

6Yorumlar

Mesajiniz

  1. iso dosyası için olan sitede gösterilen seçenekler için indirme linki kaldırılmış.

    YanıtlaSil
  2. Windows10 kuranlar ram minimum 1024 olmalı. Aksi halde windows kurulamayacaktır.

    YanıtlaSil
  3. reis win 8 kurucam kaç mb?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verdiğim linkte win8 yok, her sürümde farklı boyut var indireceğin yerden bakman lazım.

      Sil
  4. abi klon dosyası 404 veriyo

    YanıtlaSil
Yorum Gönder