Roleplay Modern Belediye Binası

LeerTR

Roleplay Modern Belediye Binası

Ne işe Yarar?
Belediye görünümünü daha şık yapar. Job-System dosyasına bu binaya eklediğiniz elevator bilgileriyle değiştirin.(int ve dimensionuda aarlamayı unutmayın aksi halde npc gözükmez)

Resim/Video



Yorum Gönder

2Yorumlar

Mesajiniz

  1. ben böyle rezalet görmedim indir diyorum para kazanıcaksınız diye başka sitelere atıyor o sitelerdeki tüm postları geçtim kamera izini tüm izinlerimi istiyor bug kullanarak tüm postları geçtim yinede scripti indiremedim hiçbir izinide vermedim vermemde. Script koyucaksanız adam gibi koyun neyse parası ben verim böyle saçma sapan sitelere atmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun icin ozur dilerim link duzeltildi. Bu sorunun detayini da belirteyim, zamaninda Turk kaynakli oldugu icin kullandigimiz link kisaltma servisi kendi sunucusundeki kirik linkleri kendi lehine kullanarak bir hedefe ulasacakmis gibi reklam gostermesi sonucu karsilastigimiz bir durum ve tespiti halinde kaldiriyorum. Uzun zaman once sitemizden gelen para gideri karsilamadigi icin tum link kisaltma kodlarini kaldirdim, tespit edilenleri de kaldiriyorum. Tekrardan ozur dilerim duzeltilen linkten dosyayi indirebilirsin, iyi gunler.

      Sil
Yorum Gönder