Hakkimda

LeerTR
Misyonumuz
Indirdigi scriptin gerçekte ne oldugu hakkında %100 emin olmadıgımız kişi veya kişilerin paylaştıgı scriptler aslında nedir? Mtacilarin belirsiz kaynaklardan yalan yanlis, calismayan scriptler, virusler indirerek zarar almasini onlemektir. Yasadigimiz zorluklari sizlerinde yasamamasi icin en hizli ve kolay indirme alanlarindan birisi olan mega ve yandex.diski kullanarak kolay ve virussuz dosya indirmenizi saglamak. Scriptleri test ederek dogru ve calisan bir script mi oldugunu ogrenip mümkünse Turkcelestirerek sizlere sunmaktayiz. 
Sitemiz  www.hostinger.web.tr 'de kayitli premium abd lokasyonlu hesaptir.

Vizyonumuz
Server kuran birisi bizim hizmetimizi ucretsiz bir şekilde kullanarak serverini açabilmesidir. Her gün biraz daha genişleyen ve farklı ülkelerdende bu hizmetten yararlananların eline en güzel şekilde hizmet sunmaktayız. Global bir hizmet sunma amacında yol almaktayız.


- Emektarlar - 

Leer TR
Merhaba ben LeerTR, 2013-2014 yıllarında bu paylaşım alanının temellerini attim. Yabancı sitelerde paylaşılmış olan scriptlerden güzel olanları seçerek Hoşuma giden scriptleri test edip Türkçeleştirerek silinmemesi için yandexe yükleyerek sizlerle paylaşıyorum.

Mert Yönter
Merhaba ben Mert Yönter, GTA’da oyuna sonradan eklenmiş araçları gördükçe bende yapabilir miyim? Diyerek araştırmaya girdim. 2010-2011 yıllarında piyasaya attım kendimi ilk modelim biraz klasik olabilir, Tofaş doğandı. Daha sonra kendimi geliştirerek bu yerlere geldim. MTA piyasasına ise 2015-2016 yıllarında sadece oyuncu olarak girdim. Son 1 yıldır script editliyorum, araç,silah ve skin tarzı scriptler editleyerek paylaşıyorum. Bu ekip ile yeni tanıştım yararlı olmasını bekliyorum. Umarım hoşunuza gider ve beğenerek kullanırsınız.
20 Eylül 2018

Ertugrul
Merhaba ben Ertuğrul. MTA serüvenim 2012 yılının Kurban Bayramı'nda başladı.
Son zamanlarda scriptlere merak saldım, bir iki kez sunucu açtım ancak user toplayamadığım için kapattım ve bende elime geçen scriptleri editlemeyi veya direk paylaşmayı düşündüm. Bu yüzden bu ekibe katıldım. Elimden geldiğince sürekli paylaşım yapıyorum.

IsmailBolat
//Aciklama Yapilmamis


ZaferSnyder
//Aciklama Yapilmamis


CumhiriyetDayz
//Aciklama Yapilmamis



Yorum Gönder

10Yorumlar

Mesajiniz

  1. Web Sitenizde Çok Yararlı Scriptler Var.
    Diğer Bütün Siteleri Toplasanız,Burdaki Kadar Kaliteli Script Bulamazsiniz :)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok başarılı scrptler var, tesadüfen karşıma çıktı burası fakat gerçekten çok hoşuma gitti takipte olacağım, iyi çalışmalar :)

    YanıtlaSil
  3. çok başarılı, gerçekten ilham verici noktalar var, teşekür ederiz.

    YanıtlaSil
  4. Sitenizin bana çok faydasi oldu yapımda emeği geçene, hepinize teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Google aramalarında tesadüfen karşıma çıktı iyi ki de çıkmış bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten kralsınız. Her sunucunun uğraması gereken bir sayfa :D, Scriptler 10 numara.

    YanıtlaSil
  7. Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum kalitenizi hiç bozmadınız adamsiniz teşekkür ederim. :like:

    YanıtlaSil
  8. Güzel iş teşekür

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkürler güzel bir site

    YanıtlaSil
  10. Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürlerlimizi sunarız.
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder