Checrolet Camaro - Az Mbli Kaliteli Araclar

LeerTR

Chevrolet Camaro efsanesi halen devam ediyor. Yıllardır spor arabalar serisnin populer araçlarından birisi olan Camarro artık kullanımınıza hazır. Üstelik boyutunu görünce düşünmeden indireceksiniz buna eminiz. Araç ön kaputta motorun havalandırması ve sport gönüm için eğimli yukseltilmiş kaput, çember far ve mercekler, Üst far beyaz ışık verirken alt zenonu istediğiniz renge ayarlayabiliyorsunuz. Freeroam serverlerde aracı boyayınca far rengide değişmektedir, roleplay serverlerde ise farı boyayarak dilediğiniz rengi verebilirsiniz. Yere yuksekliği 0 santim sürtüyoruz..



Düşük mb li kaliteli araçlar serimizde bu araç ilk 5 içerisine girebilir. 1.5mb lik boyutu ile indirilişi hissedilmeyecek ama yollarda gözler üzerinde olacak.

Yapımcı
Bilinmiyor
ID
401
Indir / Download
YandexDisk
Boyut  
1.5 MB

HashTags

Yorum Gönder

1Yorumlar

Mesajiniz

  1. In the online gambling industry, numerous betting enthusiasts are trying to pick a toto site that is safe and secure. It is vital to analyze several factors before choosing a toto site as several toto sites are a scam. One can visit this https://meogtwipolice.com/ site to get complete insights about the toto site.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder